シーザースキッチン株式会社の求人詳細

F&B Project Manager (Osaka)

正社員

掲載開始日:2024/11/28応募が集まり次第終了

この求人は
キープ済み

求人詳細

シーザースキッチン株式会社の求人情報
シーザースキッチン株式会社の求人情報
シーザースキッチン株式会社の求人情報
シーザースキッチン株式会社の求人情報

Once in a Lifetime Opportunity

  • 販売/営業部門責任者/CSO/Chief Sales Officer
  • マーケティング責任者/CMO/Chief Marketing Officer
  • プロジェクト
  • プロジェクトマネージャー
  • マネージャー
  • マーケティングマネジメント
  • 営業マネジメント
  • 新規顧客獲得増

▼もっと見る

▲閉じる

シーザースキッチン株式会社の求人詳細

F&B Project Manager (Osaka)

正社員

掲載開始日:2024/11/28応募が集まり次第終了

この求人は
キープ済み

募集内容
職種/仕事内容

仕事内容
We are now seeking a Project Manager for the internatioal event in 2025.
The Project Manager leads all aspects of project specific operations. Successfully execute Expo Osaka 2025 project and meet the company goals.
Once in a Lifetime Opportunity!!

【Benefits】
Incentive Bonus
New Year Holiday
A Christmas break
Pay raise system
Managerial Position Allowance
Social Insurance
Employment Insurance
Free Staff Meals
Transportation Allowance
Health Check-up
Uniform Allowance
Accomodation in Osaka (for applicants from outside Osaka)

Job Type: Full-time

Pay: 400,000 - 700,000 per month
(Incl. Managerial Position Allowance)

【Essential Functions】

1. KEY PERSONALITY TRAITS: As the Project Manager, you will be exposed to confidential information. Confidentiality and Integrity are vital traits to be successful in this position. Sales ability, Multitasking and Follow through skills are key to achieve success in this position. RELATIONSHIPS: Strive to foster relationships with all clients, and work to enhance and communicate trust. Create strong network and actively engages clients.

2. PROJECT RELATED DUTIES: In charge of the Expo project including:

a. Business development stage. (Lead generation, RFP and bidding process, sales activities, proposal generation, presentation etc.)

b. During Expo 2025 acts as an Operations Manager to Expo related businesses. (Pre-opening, soft-opening process, operations, hiring, day-to-day operations management, client reporting etc.)

c. Manages shut down process, invoicing, demolition work, recycling equipment etc.

3. ONSITE MANAGEMENT: You will be relocated to Osaka from February 2025 to manage the process on site.

【Key Skills (Personal Traits)】

· Management-level experience in the F&B industry as a chef or in front-of-house roles.

· Approachable, good communication and sales skills.

· Ability to multitask, time management, and prioritization skillset.

· Independent worker, self-starter, initiative driven.

· Willingness to learn with an open mind and desire to improve.

· Proficient with using computers (MS Office) and communicating on the phone.

· Comfortable in a fast-paced environment with multiple tasks and projects at hand.

· Discretion and confidentiality. Privy to information that must be protected and not shared.

· Passion for food

【Education/ Requirements】

· Conversational level Japanese and English language skill.

· A degree in any discipline.

· Project Management or location management experience

· Minimum 5 years of total work experience with 1 year in a similar role.

Cezars Kitchen is a leader in food service in Japan and the international community.
Since our beginning in 1996, we have served hundreds of thousands of satisfied customers in schools and businesses throughout Japan, Malaysia, Singapore and Korea.

Our chefs are from all over the world, and they are all unique and passionate about cooking.
Please visit our website for more information.
www.cezarskitchen.com

対象となる方

求めている人材
【Key Skills (Personal Traits)】

· Management-level experience in the F&B industry as a chef or in front-of-house roles.

· Approachable, good communication and sales skills.

· Ability to multitask, time management, and prioritization skillset.

· Independent worker, self-starter, initiative driven.

· Willingness to learn with an open mind and desire to improve.

· Proficient with using computers (MS Office) and communicating on the phone.

· Comfortable in a fast-paced environment with multiple tasks and projects at hand.

· Discretion and confidentiality. Privy to information that must be protected and not shared.

· Passion for food

【Education/ Requirements】

· Conversational level Japanese and English language skill.

· A degree in any discipline.

· Project Management or location management experience

· Minimum 5 years of total work experience with 1 year in a similar role.

勤務地

シーザースキッチン株式会社

愛知県名古屋市中区錦1-18-24いちご伏見ビル4階

アクセス

交通・アクセス
地下鉄東山線・鶴舞線「伏見」駅8番出口より徒歩3分

勤務時間

固定時間制

勤務時間詳細
実働時間:1日あたり8時間
平均勤務日数:1ヶ月あたり20日 〜 22日

9:00~18:00
Mon - Fri

給与

月給400,000円〜700,000円

給与詳細
※基本給・一律手当の総額

基本給:月給 35万円 〜 65万円

固定残業代:なし

【一律手当】
全員に一律で支払われる通勤・皆勤・家族手当金額:なし
全員に一律で支払われるその他手当金額:あり
1ヶ月あたり5万円 〜 5万円

50,000 yen Managerial Position Allowance included in salary

試用期間

試用期間あり

試用・研修期間:3 Months
試用・研修期間の条件:本採用と同じ

待遇・福利厚生

雇用保険、労災保険、健康保険、厚生年金

待遇・福利厚生
【福利厚生】
Incentive Bonus
New Year Holiday
A Christmas break
Pay raise system
Managerial Position Allowance
Social Insurance
Employment Insurance
Free Staff Meals
Transportation Allowance
Health Check-up
Uniform Allowance
Accomodation in Osaka (for applicants from outside Osaka)
Job Type: Full-time

採用予定人数

1名

企業情報
会社名
シーザースキッチン株式会社
代表者
ザラドカウィッツクリス
所在住所
愛知県名古屋市中区錦1-18-24 いちご伏見ビル4階
代表電話番号
0522298571
事業内容
ケータリング・フードサービス
ホームページ
https://www.cezarskitchen.com/ja/
応募情報
選考プロセス

シーザースキッチン株式会社の求人詳細

F&B Project Manager (Osaka)

正社員

掲載開始日:2024/11/28応募が集まり次第終了

この求人は
キープ済み

この求人への応募および問題を報告する場合にはIndeedのシステムを利用します

原稿ID:05a7cb67e8f6af12

この求人をキープしました

閉じる